با اصول و نحوه چیدمان دکوراسیون داخلی منزل دوبلکس آشنا شوید
به گزارش وبلاگ نت مالزی، دکوراسیون داخلی منزل دوبلکس (Duplex) برای خانه هایی به کار می رود که یک طبقه است ولی ساختار داخلی آن طوری طراحی شده که دو قسمت با اختلاف سطح قرار گرفته اند و با راه پله به هم وصل می شوند به همین علت با هم در ارتباط هستند. معمولا مدل دکوراسیون داخلی منزل دوبلکس به شکلی است که پذیرایی و نشیمن و آشپزخانه در قسمت پایینی و کلیه اتاق ها و سرویس بهداشتی هم در بخش بالایی است. اطلاع داشتن از نحوه چیدمان و تزئین دکوراسیون داخلی خانه های دوبلکس ایرانی یاری زیادی به زیباتر شدن فضای این مدل از منازل لوکس و لاکچری خواهد نمود. با ما همراه باشید.
نوترین ایده ها برای دکوراسیون داخلی خانه دوبلکس نو
دکوراسیون داخلی منزل دوبلکس ایرانی باید طبق اصول و ایده هایی انجام گیرد که در نهایت هم تناسب کامل با سبک طراحی معماری دوبلکس پیدا کند و هم اینکه به زیبایی فضای شما یاری نماید. در ادامه به این نکات اشاره می کنیم:
- اتاق خواب: در دکوراسیون داخلی خانه دوبلکس ایرانی به این علت اتاق خواب در طبقه بالا قرار داده می گردد چون نورگیری بهتری دارد و فضای آرامش بخش تری به وجود بیاید. پس حتما از پنجره های عظیم بهره ببرید و پرده هایی که کاملا جلوی نور خورشید را می گیرند مناسب نیستند.
- راه پله: انتخاب نوع راه پله مثل گرد، نیم دایره، سه طرفه و غیره به همراه نوع متریال مثل چوبی، شیشه ای و فلزی کاملا به سبک دکوراسیون داخلی و مساحت و فرم خانه بستگی دارد. به اسم مثال دکوراسیون داخلی خانه دوبلکس کوچک با پله های گرد مناسب نیست چون فضای پرتی زیادی دارد و خانه دلگیرتر می گردد اما پله های مارپیچی با محور عمودی بسیار مناسب هستند که ضمن مرتبط کردن دو طبقه فضای کمی هم اشغال می نمایند.
نوع متریال هم بستگی به سبک و سلیقه شما دارد. طرح دکوراسیون داخلی منزل دوبلکس اگر کلاسیک و روستیک باشد، نوع چوبی برترین گزینه است در غیر این صورت برای سبک های صنعتی و مدرن نوع شیشه ای و فلزی گزینه بهتری است.
- نرده: طبیعتا به همان مقدار که ساخت راه پله برای دکوراسیون داخلی خانه دوبلکس لازم است نرده هم برای راه پله ضرورت دارد که مهمترین علت آن تأمین امنیت و سپس زیبایی است. هر سبک و مدلی که برای راه پله انتخاب کردید، نرده هم باید دقیقا به همان شکل باشد.
- آشپزخانه: در دکوراسیون داخلی خانه های دوبلکس آشپزخانه بیشترین ارتباط را با پذیرایی و نشیمن دارد. پس باید در انتخاب نوع کابینت، کفپوش و رنگ آن حساسیت زیادی به خرج دهید و از همان سبک و اصول بقیه محیط خانه پیروی کنید.
- لوازم دکوری و اکسسوری: دکوراسیون داخلی خانه های نیمه دوبلکس و دوبلکس کامل از وسایل تزئینی و اکسسوری، زیاد استفاده می گردد که معمولا هم سایز عظیمی دارند. مثلا از مجسمه، مبلمان راحتی که با پرده و فرش هارمونی رنگ داشته باشد، آینه های قدی عظیم برای عظیم نشان دادن فضای کوچک، آویز ساده مثل لوستر چند شاخه، تابلوهای با سایزهای مختلف و انواع دیوارکوب ها و غیره.
- هارمونی دو طبقه: دکوراسیون داخلی خانه دوبلکس مدرن با اینکه دو سطح مجزا دارد اما با راه پله به هم وصل می شوند و سبکی که برای طبقه پایین انتخاب می گردد باید در طبقه بالا هم بکار رود اما می توانید در انتخاب رنگ ها کمی جسارت بیشتری به خرج دهید و از رنگ های مکمل یا متضاد استفاده نمایید.
- مبلمان و لوازم جانبی: دکوراسیون داخلی منزل های دوبلکس معمولا پذیرایی و نشیمن در طبقه پایین هستند پس مبلمان هم باید در همین طبقه باشد. اشیای جانبی مثل تلویزیون در طبقه پایین ولی کتابخانه یا هر گونه وسیله شخصی و جانبی در طبقه بالا باید باشند.
- رنگ آمیزی محیط: معمولا برای دکوراسیون داخلی منزل دوبلکس ترکیبی از رنگ های سرد و گرم استفاده می گردد مثل سفید و قهوه ای و یا اگر سبک مدرن انتخاب نموده اید باید از سفید و خاکستری بهره ببرید یا به طور کلی رنگ های خنثی حتما به شکل غالب بکار فرایند. اگر متراژ منزل کم است حتما باید از رنگ های روشن به شکل غالب مثلا برای دیوار و سقف استفاده نمایید.
- تفکیک فضا: دکوراسیون داخلی منزل دوبلکس کمتر از دیوارچینی و حایل بندی های متعدد استفاده می نماید. در مقابل از پارتیشن هایی با طراحی های شیک مثل طرح شبکه ای یا پارتیشن های چوبی و شیشه ای استفاده می نمایند.