آبشار زرد لیمه ؛ بهشت گمشده ایران

به گزارش وبلاگ نت مالزی، گردش در طبیعت و تماشای زیبایی های بی نظیر خلقت، یکی از روح بخش ترین تفریحاتی است که بشر می تواند تجربه کند. طبیعت گردی، گشت و گذار در میان دشت ها، برخورد آب جوی با پوست بدن و تنفس هوای پاک طبیعت، موهبتی الهی است که جانی تازه به جسم و روح انسان می بخشد. انگار آیینه دلتان را در سفر به طبیعت غبار روبی می کنید و دوباره صاف و شفاف به موطن باز می شد.در ایران چهار فصل ما، مکان های زیادی وجود دارد که این روح بخشی را برایمان ممکن می نماید. آبشار زیبای زرد لیمه ، دقیقا یکی از همین جاهای بکر و دیدنی است که زیبایی خیره کننده و آرامش حاکم بر آن را در هیچ کجای دیگر نخواهید دید. اگر از روزمرگی ها و زندگی در شهر خسته شده اید، آبشار زرد لیمه برترین جایی است که می توانید در آن وقت بگذرانید. اگر دوست دارید که با آبشار زرد لیمه آشنا شوید و درباره آن بیشتر بدانید، در ادامه با خبرنگاران همراه باشید:

آبشار زرد لیمه ؛ بهشت گمشده ایران

آبشار زرد لیمه کجاست؟

آبشار زرد لیمه

استان چهار محال و بختیاری، یکی از زیباترین استان های ایران است که همواره با طبیعت بی نظیرش معرفی است. اگر به این استان سفر کنید، در منطقه دیناران، شهرستان اردل و در حدود 80 کیلومتری شهرکرد، آبشارِ زیبایی را می بینید که از معروف ترین آبشارهای ایران به شمار می رود.

آبشار زرد لیمه از جمله عریض ترین آبشارهای ایران است که در انتهای دره ای با همین نام واقع شده. وجود این آبشار در میان کوه های زاگرس ، منظره فوق العاده ای به آن بخشیده است که زیبایی آن را چند برابر می نماید.

اگر به این منطقه سفر کنید، می توانید یکی از هنرمندانه ترین موهبت های الهی را تماشا کنید. این آبشار، یکی از جهتهای اصلی عبور عشایر استان چهار محال و بختیاری است که زیبایی منطقه همراه با منظره دوست داشتنی کوچ عشایر، تصویری خیره کننده را پیش رویتان به وجود می آورد که هرگز آن را فراموش نخواهید کرد.

زرد لیمه یعنی چه؟

زرد لیمه

نامگذاری این آبشار و دره سرسبز آن، با هوشمندی خاصی اجرا شده است. در گویش محلی این منطقه، زرد به معنی بلندی و لیمه به معنی پایین دست است. به علت آنکه آب آبشار از بالای ارتفاع به سمت پایین سرازیر می گردد، آن را زرد لیمه نامیده اند.

از آبشار زیبای زرد لیمه چه می دانید؟

زرد لیمه

آبشار عریض و مشهور زرد لیمه، در یکی از زیباترین منطقه ها استان چهار محال و بختیاری واقع شده است. مجاورت این آبشار تماشای با صخره ها و کوه های مرتفع زاگرس، منظره بی نظیری را ایجاد نموده است.

ارتفاع آبشار زرد لیمه به 40 متر و عرض تاج آن به حدود 65 متر می رسد و به همین علت، آن را در زمره عریض ترین آبشارهای ایران جای داده اند.

در این منطقه می توانید ترکیب مجذوب کنندهی از آبشار، رودخانه، کوهستان و مراتع سرسبز را شاهد باشید. جایی که مقصدی تمام عیار برای گردشگری به شمار می رود و می توانید همه زیبایی ها را در یک قاب و در کنار یکدیگر ببینید.

پوشش گیاهی در مجاورت آبشار زیبای زرد لیمه

پوشش گیاهی

در کنار تمام مجذوب کنندهیت های موجود در منطقه آبشار زرد لیمه ، آنچه بیش از همه به زیبایی این منطقه افزوده، وجود درختان انبود و جنگل های سرسبز در مجاورت آن است. معروف ترین پوشش گیاهی در منطقه کوهستانی زاگرس جنگل های بلوط هستند. جنگل های بلوط این منطقه، به عنوان دومین منابع با ارزش و طبیعی ایران (پس از جنگل های شمال کشور) به حساب می آیند که در حقیقت، ریه های تنفسی زاگرس نامیده می شوند. وجود جنگل های زیبای بلوط در کنار آبشار زرد لیمه فضایی مجذوب کننده و تماشای را برای گردش و لذت بردن از یک طبیعت گردی واقعی ایجاد نموده است. علاوه بر جنگل های بلوط، درختانی همانند بادام وحشی و صنوبر نیز به فراوانی در این منطقه یافت می شوند.

اگر در مراتع دره لیمه گشتی بزنید، می توانید انواع متنوعی از گیاهان مرتعی را ببینید که گون ، معروف ترین آن ها به شمار می رود.

تماشای های نزدیک به آبشار زرد لیمه

تماشای های نزدیک به آبشار زرد لیمه

همانطور که گفته شد، این منطقه مجموعه کاملی را از تمامی عناصر گردشگری و طبیعت گردی در اختیارتان قرار می دهد که می توانید آن ها در یک زمان و در کنار یکدیگر تجربه کنید.

از جمله منطقه های که به آبشار زرد لیمه نزدیک است و هر ساله افراد زیادی را به خود جلب می نماید، پل خدا آفرین ، ایل راه باستانی دژپات و سنگ حجاری شده شش هزارساله است. البته باید بدانید که از آبشار زیبای زرد لیمه تا پل خدا آفرین و ایل راه باستانی دژپات در حدود سه الی چهار ساعت جهت پیاده روی سخت پیش روی شماست و لازم است که رفتن به این جهت، تنها با وجود یک راهنمای محلی و آشنا به منطقه صورت بگیرد.

دانستنی های سفر به آبشار تماشای زرد لیمه

دانستنی های سفر به آبشار تماشای زرد لیمه

منطقه زرد لیمه از جمله منطقه ها صعب العبور و سخت در میان جهت های طبیعت گردی به شمار می رود که همین سختی باعث شده است همچنان بکر و دست نخورده باقی بماند. برای آنکه از آبشار بی نظیر زرد لیمه و دیگر مکان های گردشگری مجاور آن تماشا کنید، باید چند ساعتی (در حدود هفت الی هشت ساعت) را به پیاده روی و کوه پیمایی بگذرانید.

آنچه که در سفرهای طبیعت گردی اهمیت دارد، آمادگی و به همراه داشتن وسایل ضروری و ابتدایی در این نوع سفرها است. اولین و مهم ترین احتیاج در اینگونه سفرها، خصوصا در سفر به دره زرد لیمه، حرکت گروهی و همراه شدن با یک راهنمای وارد و آشنا به جهت است.

یادتان باشد پوشیدن کفش مناسب برای پیاده روی و کوه پیمایی از احتیاج های اساسی سفر به آبشار زرد لیمه است. در انتخاب کوله پشتی برای سفر دقت کافی داشته باشید و کوله تان را متناسب با نوع سفر، وسایل و بعلاوه قد خود انتخاب کنید.

کوله پشتی تان را سنگین نکنید و تنها وسایل ضروری و لازم را با خود بردارید تا در هنگام پیاده روی زود خسته نشوید و کمترین آسیب به کمر و زانوهایتان وارد گردد.

کیسه خواب، زیرانداز متناسب، پانچو و بادگیر، لباس مناسب، چراغ قوه، خوراکی و آب، وسایل یاری های اولیه و دیگر وسایل کمپینگ را از یاد نبرید. باید بدانید که با توجه به جهت سخت و طولانی پیش رویتان، یک شب را در طبیعت این منطقه خواهید ماند. علاوه بر این ها، تجربه شب ماندن و کمپینگ در چنین منطقه زیبا و خوش آب و هوایی، تکرار نشدنی و ماندگار خواهد بود.

حواستان باشد که تمامی جهت را همراه با گروه و تیم پیش بروید و به توصیه های سرتیم به خوبی عمل کنید.

در آخر نباید فراموش نکنیم که طبیعت و زیبایی های بی تکرار آن، هدیه ای از سوی خداوند است که باید به برترین شکل از آن نگهداری کنیم. بنابراین به همراه داشتن کیسه زباله و خارج کردن پسماندهای انسانی از این منطقه کاری پراهمیت و لازم است.

برترین فصل سفر به آبشار تماشای زرد لیمه

برترین فصل سفر به آبشار زرد لیمه

از آنجایی که این منطقه جزو منطقه ها گرجهتی کشور به شمار می رود، برترین فصل سفر به آنجا، فصل بهار و از اواسط فروردین ماه تا اواخر اردیبهشت ماه است.

چگونه به منطقه زرد لیمه برسیم؟

چگونه به منطقه زرد لیمه برسیم؟

برای سفر به این منطقه و تماشای آبشار زیبای موجود آن، ابتدا باید به استان چهار محال و بختیاری بروید و سپس به سمت شهرستان اردل حرکت کنید. از آنجا پس از گذر از روستاهای کاج، کریم آباد و رستم آباد به سمت دیناران رهسپار شوید. در این جهت آخرین روستایی که به آن می رسید، روستای لشتر نام دارد که از آنجا راه خاکی می گردد. اگر پنج کیلومتر از جاده خاکی به سمت جلو حرکت کنید، به یک سه راهی خواهید رسید که انتخاب جاده وسط، شما را به ابتدای جهت پیاده روی می رساند. پس از چند ساعت پیاده روی و لذت بردن از جهت چشم نواز آن، در نهایت آبشار بلند و عریض زرد لیمه پیش چشمتان نمایان می گردد.

شما برای ما بنویسید

آیا شما به سفرهای طبیعت گردی علاقه دارید؟ تا به حال تجربه سفر به آبشار زیبا و تماشای زرد لیمه را داشته اید؟ درباره این آبشار بی نظیر و طبیعت بکر اطراف آن چگونه فکر می کنید؟ اگر مکان های دیگری، شبیه به منطقه زرد لیمه می شناسید، معرفی نموده و تجربیات خود را از سفرهای طبیعت گردی با وبلاگ نت مالزی به اشتراک بگذارید.

منبع:سـفـرزون

منبع: دیجیاتور

به "آبشار زرد لیمه ؛ بهشت گمشده ایران" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آبشار زرد لیمه ؛ بهشت گمشده ایران"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید