با خواص جادوییِ چایِ میخک آشنا شوید!

به گزارش وبلاگ نت مالزی، چای میخک سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است. آن ها این کار را به وسیله مبارزه با رادیکال های آزاد در سلول های بدن و در نتیجه کاهش و جلوگیری از آسیب های ناشی از اکسیداسیون انجام می دهند.

با خواص جادوییِ چایِ میخک آشنا شوید!

طیف وسیعی از مردم به خوبی با خود گیاه میخک و فواید متعدد آن آشنا هستند، اما آیا می توان این مزایا را به چای میخک نیز نسبت داد؟ چای میخک به واسطه فواید بسیار خود برای سلامت انسان که قدمت آن به دوران باستان باز می گردد، کاملا شناخته شده است. چای میخک که تحت عنوان چای Laung یا Lavang نیز معروف است، به طور خاص بر پایه ادویه میخک است.

معمولا در سراسر منطقه آسیا از این ترکیب برای اهداف آشپزی و پزشکی استفاده می گردد. لازم به ذکر است که تمامی نکات سلامتی مرتبط با چای میخک به وسیله مقالات منتشر شده به وسیله روزنامه تایمز هند قابل دسترسی است.

و، اما از مزایای منحصر به فرد مصرف منظم چای میخک تا طرز تهیه این نوشیدنی جادویی:

چای میخک منبعی غنی از فیبر، ویتامین ها و مواد معدنی است که بعضی از مواد مغذی مهم مورد احتیاج بدن را تامین می نمایند. به طور میانه، 2 گرم (2 قاشق چایخوری) میخک می تواند 6 کالری، 1 گرم کربوهیدرات، 1 گرم فیبر، 55 درصد از میانگین میزان مورد احتیاج روزانه منگنز و 2 درصد از میانگین میزان مورد احتیاج روزانه ویتامین K را برای ما فراهم کند.

غنی از انواع آنتی اکسیدان ها

چای میخک سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدانی است. آنتی اکسیدان ها استرس اکسیداتیو که باعث بیماری های مزمن مختلف می گردد را کاهش می دهند. آن ها این کار را به وسیله مبارزه با رادیکال های آزاد در سلول های بدن و در نتیجه کاهش و جلوگیری از آسیب های ناشی از اکسیداسیون انجام می دهند. این عملکرد می تواند سلامت کلی بدن ما را بهبود ببخشد و خطر ابتلا به بسکمک از بیماری ها مانند بیماری های قلبی و انواع خاصی از سرطان ها را کاهش دهد.

کمک به مقابله با سرطان

چای میخک حاوی ترکیبات خاصی است که می توانند سلول ها را از سرطان محافظت نمایند و به بیان دیگر دارای خواص ضد سرطانی باشند. آن ها این کار را با کمک به توقف رشد تومور ها و با تسریع چرخه مرگ سلولی در سلول های سرطانی انجام می دهند. اعتقاد بر این است که این خاصیت ضد سرطانی از ترکیب اوژنول موجود در میخک منشا می گیرد.

تنظیم قند خون

انسولین هورمونی است که با انتقال قند از خون به داخل سلول ها، سطح قند خون را در محدوده طبیعی حفظ می نماید؛ بنابراین عملکرد صحیح انسولین برای تنظیم مناسب سطح قند خون لازم است که نوشیدن چای میخک می تواند به طور موثر به این مسیر کمک برساند. چای میخک این عمل را با افزایش طبیعی فراوری انسولین و بهبود عملکرد سلول هایی که انسولین ترشح می نمایند، انجام می دهد.

کاهش التهاب در بدن

میخک حاوی ترکیبات متعددی است که در کنار یکدیگر خواص ضد التهابی مفیدی را به نمایش می گذارند. معین شده که اوژنول ترکیبی کلیدی در این جهت به شمار می رود. خواص ضد التهابی به ما کمک می نمایند تا از بسکمک از بیماری ها و اختلالات سلامتی جلوگیری کنیم. به ویژه از نظر کاهش خطر بیماری هایی مانند آرتریت و علائم مرتبط با آن.

کمک به کاهش وزن به وسیله بهبود هضم

این روز ها چای میخک به علت نقش معین نماینده خود در بهبود سیستم گوارش بسیار محبوب شده است، به خصوص زمانی که قبل از وعده غذایی مصرف گردد. تسهیل هضم با چای میخک به کمک تحریک فراوری بزاق و بهبود جریان خون انجام می گردد. این بهبود در روند هضم می تواند تاثیرات مثبت بر کاهش وزن داشته باشد. در حقیقت، بسکمک از ادویه ها به سرعت بخشیدن به متابولیسم کلی بدن و کمک به هضم غذا مشهور هستند. چای میخک نیز روشی آسان به منظور مصرف ادویه و دست یابی به سرعت متابولیسم بالاتر است.

بهبود سلامت پوست

میخک دارای خواص ضد عفونی نماینده است و ترکیبات ضد عفونی نماینده آن می توانند میکروارگانیسم ها را از بین ببرند. این عملکرد می تواند تاثیر مهمی در درمان مسائل رایج پوستی و حذف سموم از بدن داشته باشد. یکی دیگر از انواع مشابه این نوشیدنی ها برای دفع سموم، چای لیمو است. از آنجایی که چای میخک به کاهش استرس اکسیداتیو نیز کمک می نماید، می تواند شکل گیری چین و چروک و لکه های پیری را کاهش دهد. اصلاح عدم تعامل pH پوست و کمک به درمان آکنه از جمله دیگر خواص ارزشمند چای میخک هستند.

ارتقا سلامت استخوان هم از نظر تراکم و هم استحکام

بعضی از ترکیبات موجود در چای میخک می توانند توده استخوانی، تراکم استخوان و استحکام آن را افزایش دهند. این موضوع خود به کاهش خطر شکستگی کمک می رساند. از آنجایی که چای میخک می تواند بخش مهمی از احتیاج روزانه به منگنز (یک ماده معدنی فوق العاده مهم برای تشکیل و استحکام استخوان) را تامین کند، به منظور حفظ و ارتقای سلامت کلی استخوان ها بسیار مناسب است.

کمک به برطرف احتقان سینه و سینوس

به عنوان یک چای گیاهی، چای میخک ممکن است به کاهش احتقان در قفسه سینه و تسکین سینوس های مسدود شده کمک کند. ترکیب اوژنول در میخک مسئول اصلی برطرف احتقان و تسکین سینوس ها محسوب می گردد. علاوه بر این، ویتامین E و ویتامین K موجود در چای میخک می توانند به مبارزه با عفونت های باکتریایی کمک نمایند و حتی برای درمان تب های خفیف استفاده شوند.

تسکین درد دندان و لثه

چای میخک حاوی ترکیبات ضد التهابی است. هنگامی که در دهان چرخانده گردد، به تسکین درد خفیف دندان و لثه های متورم یا ملتهب کمک خواهد نمود. این ترکیب به عنوان یک دمنوش گیاهی می تواند با از بین بردن باکتری ها از اطراف دندان ها و لثه ها، به تسکین درد و محافظت در برابر مسائل دندانی کمک برساند.

روش تهیه چای میخک

هرچند انواع برند های کارخانه ای اقدام به فراوری چای میخک و دمنوش های مشابه می نمایند، بسکمک از مردم ترجیح می دهند آن را به صورت تازه تهیه نمایند:

- یک قاشق غذاخوری یا کمتر از گیاه میخک را آسیاب کنید

- یک فنجان آب به ظرف اضافه کنید

- میخک آسیاب شده را به آب اضافه کنید

- اجازه دهید آب جوش بیاید و در ادامه میزانی خنک گردد

- در مرحله بعد مخلوط مورد نظر را صاف نموده و چای خود را نوش جان کنید

در صورت تمایل می توانید شکر یا شیرین نماینده اضافه کنید، اما توصیه می گردد از مصرف این دسته از ترکیبات مضر پرهیز گردد. بعلاوه بهتر است چای میخک را به 1 تا 2 فنجان در روز محدود کنید، زیرا مصرف بیش از حد آن می تواند به سلامت شما آسیب برساند و سبب مسائل گوارشی، درد عضلانی و خستگی گردد.

منبع: فرادید

به "با خواص جادوییِ چایِ میخک آشنا شوید!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "با خواص جادوییِ چایِ میخک آشنا شوید!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید