آشنایی با هفت خواص تمر هندی

به گزارش وبلاگ نت مالزی، تمر هندی یکی از خوردنی های خوشمزه است که هواداران زیادی در سراسر دنیا دارد. این خوراکی ترش دارای ترکیبات مغذی است که برای درمان بعضی بیماری ها می تواند بسیار مفید باشد. بعلاوه بعضی افراد به خاطر طعم و خواص تمر هندی، از آن به عنوان چاشنی سوپ، خورش و قلیه ماهی استفاده می نمایند. این ماده غذایی ارزشمند بخصوص در غذاهای هندی، تایلندی و مکزیکی بیشتر به چشم می خورد. اگر شما هم هوادار این خوراکی خوشمزه هستید، اما از فواید آن اطلاع کامل ندارید با ما همراه باشید تا در ادامه با این میوه بیشتر آشنا شوید و سپس هفت خواص تمر هندی را با یکدیگر آنالیز کنیم.

آشنایی با هفت خواص تمر هندی

تمر هندی را می شناسید؟

به احتمال زیاد با تمبر هندی آشنایی دارید، اما در این بخش یک شرح مختصر هم درباره این میوه خوشمزه خواهیم داد. تمبر هندی یک خوردنی ترش و شیرین است که در درخت بوته ای رشد می نماید و در قسمت بیرونی یک پوسته قهوه ای بلند دارد. گوشته آن در داخل این پوسته قرار گرفته است، می توان آن را به صورت خام خورد و خواص آشپزی و سلامتی زیادی دارد. اگر گرم مزاج هستید، خوردن تمبر هندی را به شما اکیدا توصیه می کنیم.

در کشورهای دیگر از تمر هندی برای کاربرد درمانی استفاده می نمایند. در ایران نیز رب و شیره آن را در غذاهای مختلف از جمله چاشنی قلیه ماهی جنوبی ها می توان دید. این خوراکی غنی از ویتامین C، کلسیم و پتاسیم است و به صورت کلی به هضم غذا و جذب مواد غذایی یاری می نماید. حال که کمی با این میوه آشنا شدیم، به سراغ آنالیز هفت خواص تمر هندی می رویم که بیشتر و بهتر از مزیت های این خوراکی شگفت انگیز مطلع شویم.

معرفی برترین خواص تمر هندی

1: خاصیت آنتی اکسیدانی دارد

یکی از خواص تمر هندی این است که مواد مغذی، فلاونوئید ها و ترکیبات آنتی اکسیدانی دارد. طبق تحقیقات اجرا شده آنتی اکسیدان های این میوه به کاهش استرس اکسیداتیو در بدن یاری می نمایند، با رادیکال های آزاد مبارزه نموده و در نتیجه باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شوند. بنابراین اگر می خواهید تاثیرات التهابی استرس اکسیداتیو را کاهش داده و سلامت سلول های بدن را افزایش دهید، مصرف تمر هندی را از قلم نیاندازید.

2: به کاهش خطر ابتلا به سرطان یاری می نماید

همانطور که گفتیم یکی از خواص تمر هندی این است که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و دانشمندان معتقدند رژیم غذایی سرشار از آنتی اکسیدان به کاهش خطر ابتلا به سرطان یاری می نماید. از آنجایی که بیشتر سرطان ها با آسیب به DNA آغاز می شوند، آنتی اکسیدان ها یاری می نمایند که رادیکال های آزاد به DNA آسیب نزنند. بعلاوه تمر هندی چند ماده شیمیایی گیاهی از جمله بتاکاروتن دارد که این ماده یک پرو ویتامین هایی است که نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان ها ایفا می نماید.

3: در سلامت مغز تاثیر دارد

تمر هندی دارای ویتامین B است و مصرف غذا هایی که ویتامین B دارند به سلامت مغز بخصوص در بچه ها یاری می نماید. در حقیقت اگر فرد دارای کمبود ویتامین B باشد، در رشد مغز یا یادگیری او اختلال ایجاد می گردد. گروه ویتامین های B هشت ویتامین مختلف دارد که محلول در آب هستند و در بدن ذخیره نمی شوند؛ بنابراین شما باید به میزان کافی ویتامین B را در غذاهای خود داشته باشد. تمر هندی ویتامین های گروه B به خصوص تیامین و فولات را دارد و می تواند به سلامت مغز و افزایش یادگیری یاری کند.

4: برای استخوان ها مفید است

یکی دیگر از خواص تمر هندی این است که منیزیم دارد. حتما از اهمیت وجود منیزیم در رژیم غذایی خود مطلع هستید؛ افرادی که مواد غذایی حاوی منیزیم را به حد کافی استفاده می نمایند، کمتر دچار پوکی استخوان می شوند و تراکم استخوان بهتری نسبت به کسانی که منیزیم مصرف نمی نمایند، دارند. به عبارت دیگر مصرف منیزیم به رشد استخوان و استحکام آن ها یاری می نماید. از آنجایی تمرهندی سرشار از منیزیم است و کلسیم و ویتامین D بیشتری نسبت به سایر مواد گیاهی دارد، بنابراین مصرف آن به شما یاری خواهد نمود که استخوان های قوی تری داشته باشید.

5: به افزایش سلامتی قلب یاری می نماید

بیماری قلبی یکی از بیماری های رایج این روزها است که به خاطر سبک زندگی و تغذیه تعداد مبتلایان به آن افزایش یافتند. خبر خوب این است که یکی از خواص تمبر هندی یاری به سلامت قلب است. از آنجایی که تمر هندی پلی فنول ها و فلاونوئید ها را دارد، کلسترول LDL را کاهش داده و کلسترول HDL می دهد؛ در نتیجه این دو مورد باعث می شوند که خطر ابتلا به تصلب شرایین یا اترواسکلروزیس در فرد کاهش یابد. بنابراین اگر می خواهید دچار این مسائل نشوید، این ماده غذایی باارزش را در رژیم غذایی خود قرار دهید.

25 روش علمی برای کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و سکته

6: برای درمان بیماری کبد چرب موثر است

بیماری کبد چرب شاید به ظاهر خطرناک نباشد، اما در طول زمان اگر درمان نگردد، مسائل جدی ایجاد می نماید. در حقیقت این بیماری به معنای تجمع چربی اضافی در کبد است و دو نوع کبد چرب الکلی و کبد چرب غیر الکلی دارد. آمار ابتلا به این بیماری در سراسر دنیا در حال افزایش است و بنابراین برای درمان آن ضروری است که رژیم غذایی درستی داشت باشیم. خبر خوب این است که عصاره میوه تمر هندی به علت داشتن آنتی اکسیدان هایی به نام پروسیانیدین، اثر محافظتی برای چرب نشدن کبد دارد.

7: به کاهش وزن یاری می نماید

اگر در پی کاهش وزن هستید، خوردن تمر هندی را از قلم نیاندازید، زیرا طبق تحقیقات اجرا شده، این خوراکی به کاهش وزن یاری می نماید. از آنجایی که تمر هندی دارای اسید هیدروکسی سیتریک است، بنابراین باعث کاهش تجمع چربی اضافی در بدن می گردد. این موضوع برای افرادی که اضافه وزن دارند یا استعداد چاقی دارند، خبر خوبی است. بعلاوه تمر هندی ترکیباتی دارد که با مهار تریپسین باعث کاهش مصرف غذا می گردد و به شما احساس سیری می دهد.

سخن خاتمهی

در این مقاله با هفت خواص تمر هندی آشنا شدیم؛ در خاتمه بهتر است این نکته را یادآوری کنیم که این میوه خاصیت های دیگری نیز دارد؛ از دیگر مزیت های مهم این میوه می توان به خاصیت ضد میکروبی، افزایش سلامت سیستم گوارشی و خاصیت ضد التهابی اشاره نمود. البته از قلم نیاندازید مصرف هر ماده غذایی اگر بیش از میزان باشد، ممکن است مسائل جدی در سلامتی ایجاد کند. بنابراین حواستان باشد که در مصرف تمر هندی هم زیاده روی نکنید، زیرا در این صورت مصرف آن مضر خواهد بود.

منبع: دیجیکالا مگ

به "آشنایی با هفت خواص تمر هندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آشنایی با هفت خواص تمر هندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید