طرز تهیه شربت آبغوره ???? به 2 روش با پخت و بدون پخت در 5 دقیقه

به گزارش وبلاگ نت مالزی، آیا تا به حال طعم شربت آبغوره را به عنوان یک چشیده اید؟ غوره جزو میوه های تابستانی است که خوشه های رسیده و ترش آن، اوایل تابستان آماده برداشت شده و معمولا آب آن به صورت چاشنی در طرز تهیه انواع استفاده می گردد. شربت آبغوره مثل شربت آبلیمو، جزو و نوشیدنی های تابستانی برای برطرف عطش است که می توانید به راحتی آن را به روش های مختلف در خانه و با مواد ساده ای درست کنید. در این مقاله از سرویس به طرز تهیه با آبغوره به 2 روش خانگی و ساده می پردازیم. بعلاوه در پایان می توانید فوت و فن های تهیه شربت آبغوره را یاد بگیرید. با همراه باشید.

طرز تهیه شربت آبغوره ???? به 2 روش با پخت و بدون پخت در 5 دقیقه

طرز تهیه شربت آبغوره

زمان پخت شربت: 30 دقیقه

مواد لازم برای تهیه شربت آبغوره

آبغوره: 1 لیوان دسته دار فرانسوی

شکر: 2 لیوان دسته دار فرانسوی

آب: 3 لیوان دسته دار فرانسوی

مراحل طرز تهیه شربت آبغوره

برای درست کردن شربت آبغوره به روش خانگی، ابتدا باید آبغوره را درست کنید و سپس آبغوره را جداگانه بجوشانید تا غلیظ گردد. اگر ندارید از آبغوره صنعتی بهره ببرید. سپس آب و شکر را بجوشانید تا این شربت هم قوام پیدا کند. در آخر هر دو محلول را با هم ترکیب کنید و حرارت دهید. شربت آبغوره که غلیظ شد، حرارت را خاموش کنید تا سرد گردد. سپس آن را در بطری بریزید و برای طولانی مدت نگهداری کنید یا با مقداری آب، مخلوط و سرو کنید.

مرحله اول: آبغوره را بجوشانید

در اولین مرحله از طرز تهیه شربت آبغوره، آبغوره را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. هیچ ماده دیگری به آن اضافه نکنید و اجازه دهید آبغوره بجوشد و روی آن کف های سفید تشکیل گردد. این کف ها را با کف گیر یا قاشق از روی سطح آبغوره جمع کنید. در نهایت باید رنگ آبغوره قهوه ای گردد و تقریبا به رنگ چای دربیاید. می توانید آبغوره جوشیده را از پارچه تنظیف یا صافی خیلی ریز هم رد کنید تا کاملا یکدست گردد.

مرحله دوم: آب و شکر را بجوشانید

در این مرحله از طرز تهیه شربت آبغوره، در یک قابلمه آب و شکر را بریزید و روی حرارت قرار دهید. اجازه دهید آب آغاز به جوشیدن کند و دانه های شکر بر اثر حرارت ذوب شوند. حرارت را روی حالت میانه قرار دهید و صبر کنید این شربت غلیظ گردد و قوام پیدا کند.

مرحله سوم: آبغوره و شربت را با هم مخلوط کنید

بعد از اینکه هر دو محلول را جوشاندید و غلظت کافی پیدا کردند، به قابلمه آب و شکر جوشیده و غلیظ شده، آبغوره ای را که از قبل جوشانده بودید، اضافه کنید. دوباره محلول را کمی حرارت بدهید تا دوباره بجوشد و به غلظت دلخواهتان برسد. سپس حرارت را خاموش کنید.

مرحله چهارم: شربت آبغوره را سرو کنید

در آخرین مرحله از طرز تهیه شربت آبغوره، بعد از اینکه شربت سرد شد و از دما افتاد، آن را داخل ظرف شیشه ای درب بسته بریزید و در جای خنک و به دور از تابش نور خورشید قرار دهید. اگر درب ظرف را باز کردید، بهتر است آن را به یخچال منتقل کنید. برای درست کردن شربت خنک آبغوره، به مقدار یک یا دو قاشق از این شربت را در یک لیوان آب خنک بریزید و هم بزنید. داخل لیوان تکه های یخ بیندازید و بعد از سرد شدن شربت، آن را سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه شربت لیموناد گازدار و بدون گاز

طرز تهیه شربت آبغوره بدون جوشاندن

زمان مورد احتیاج برای آماده سازی شربت: 5 دقیقه

مواد لازم برای تهیه شربت آبغوره

آبغوره: 1/5 لیوان دسته دار فرانسوی

آب: 3/4 لیوان دسته دار فرانسوی

شکر: 2 قاشق غذاخوری

دلال یا درار: 2 قاشق چای خوری

مراحل طرز تهیه شربت آبغوره

شربت آبغوره و ، از شربت های محبوب گیلانی است که در آن از چاشنی دلال، به عنوان یک سبزی و چاشنی بومی استفاده می گردد. برای طرز تهیه شربت آبغوره به سبک شمالی ها، احتیاجی به جوشاندن مواد با هم نیست. کافی است آن ها را در یک لیوان با هم ترکیب کنید و هم بزنید تا دانه های شکر حل شوند. در آخر دلال را هم به همراه تکه های یخ به ترکیب اضافه نموده و شربت آبغوره را سرو کنید.

مرحله اول: شکر، آبغوره و آب را با هم مخلوط کنید

در این روش از طرز تهیه شربت آبغوره خانگی، در یک لیوان، آب سرد، آبغوره و شکر را با هم ترکیب کنید. همه مواد را به هم بزنید تا دانه های شکر در محلول، حل و ذوب شوند. شربت را بچشید و در صورت دلخواه کمی شکر بیشتر به آن اضافه کنید.

مرحله دوم: دلال را اضافه کنید

در آخر، وقتی شربت آبغوره آماده شد، دلال یا درار را به آن اضافه کنید. برای اینکه شربت به مقدار کافی خنک گردد، در صورت دلخواه چند تکه یخ را به مواد بیفزایید و سپس آن را سرو کنید.

فوت و فن های طرز تهیه شربت آبغوره

*برای درست کردن شربت آبغوره، در هر مرحله از جوشاندن مواد، کف های روی محلول را جدا کنید. این کار باعث ایجاد شفافیت رنگ شربت خواهد شد.

*رنگ آبغوره تازه در حالت عادی سبز است ولی بعد از جوشیدن باید به رنگ زرشکی یا متمایل به رنگ چای دربیاید.

*برای نگهداری طولانی مدت از شربت آبغوره، محلول را در بطری های شیشه ای استریل شده و تمیز بریزید و درب آن ها را محکم ببندید. حتما احتیاجی به قرار دادن بطری های شربت در یخچال نیست و می توانید آن ها را در مکان خنک هم نگه دارید.

*معمولا دو برابر مقدار آبغوره، از شکر برای شیرین کردن شربت استفاده می گردد. ولی می توانید بر اساس ذائقه و طبع خودتان، مقدار آن را کمتر یا بیشتر هم در نظر بگیرید.

*برای طرز تهیه شربت آبغوره و عسل، به جای شکر از در شربت استفاده می گردد. در این صورت بهتر است عسل را با مواد نجوشانید. چون این کار باعث از بین رفتن خواص عسل می گردد. بعلاوه احتمال مسمومیت ناشی از جوشاندن عسل هم وجود دارد.

خواص شربت آبغوره

شربت آبغوره، مخصوصا اگر به جای شکر سفید با عسل شیرین شده باشد، سرشار از خواص بی نظیر برای سلامتی است. از خواص شربت عسل آبغوره می توان به ضد نفخ بودن و پاکسازی مجاری تنفس و پاکسازی معده اشاره نمود. از این شربت برای برطرف سموم بدن استفاده می گردد و خاصیت ضد عطش مخصوصا در روزهای گرم تابستان دارد.

از شربت آبغوره بعلاوه به عنوان پایین آورنده تب و حرارت بدن استفاده می گردد. شربت آبغوره عسل، نقش موثری در کنترل فشار، قند و چربی خون، کاهش اسید اوریک بالا و غلظت خون و دارد. برای برطرف کهیر، خارش، اگزما و بهبود بیماری پوستی پسوریازیس هم خوردن این شربت توصیه می گردد چون تمام را در خود دارد.

شربت آبغوره برای چه کسانی مفید است؟

شربت آبغوره به خاطر طبع سرد و خنکی که دارد، برای افراد گرم مزاج مفید است و باعث برطرف تشنگی و پایین آوردن حرارت معده در این افراد خواهد شد. بعلاوه خوردن شربت آبغوره برای زنان باردار، البته به مقدار متعادل، توصیه می گردد. این شربت برای تقویت معده زنان باردار و حاملگی مفید است.

مقدار مناسب مصرف شربت آبغوره

از آنجایی که شربت آبغوره طبع سرد دارد و کاهنده فشار خون است، نباید در مصرف آن زیاده روی کنید. مقدار مناسب این شربت برای افراد بزرگسال سه وعده و در هر وعده به مقدار 10 میلی لیتر است. در خصوص بچه ها این مقدار باید به نصف برسد. بعلاوه در افرادی که دچار فشار خون پایین هستند، خوردن این شربت، به مقدار زیاد باعث افت فشار خون در این افراد خواهد شد.

سوالات متداول

برای خوشرنگ شدن شربت آبغوره چه کنیم؟

برای این که رنگ شربت آبغوره درخشان و شفاف گردد، در هنگام جوشیدن شربت، کف های روی آن را بگیرید.

طبع شربت آبغوره چیست؟

شربت آبغوره طبع سرد و خنک دارد و برای کسانی که دارای مزاج گرم هستند، مناسب است.

منبع: افق کوروش

به "طرز تهیه شربت آبغوره ???? به 2 روش با پخت و بدون پخت در 5 دقیقه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شربت آبغوره ???? به 2 روش با پخت و بدون پخت در 5 دقیقه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید