طرز تهیه شیرینی آردی گردویی؛ شیرینی خوشمزه ویژه نوروز

به گزارش وبلاگ نت مالزی، خبرنگارانـ با نزدیک شدن به ایام نوروز پخت انواع شیرینی های خوشمزه خانگی رونق می گیرد. شیرینی های خانگی مخصوص نوروز معمولا خشک، ریز و بسیار متنوع و رنگارنگ هستند. شیرینی آردی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و زیبای نوروزی است که از ترکیب آرد با گردو، پودر قند و کره تهیه می گردد و دستور پخت بسیار آسانی دارد. شما می توانید در منزل به راحتی این شیرینی را برای ایام نوروز تهیه کنید. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی آردی گردویی همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این شیرینی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

طرز تهیه شیرینی آردی گردویی؛ شیرینی خوشمزه ویژه نوروز

مواد لازم برای تهیه شیرینی آردی گردویی

آرد سفید قنادی: 75 گرم

کره: 60 گرم

پودر قند: 40 گرم

گردوی پودر شده: 35 گرم

مغز گردو برای روی شیرینی: 75 گرم

نکات مربوط به مواد اولیه

1 ـ نکات مربوط به آرد

نکته مهمی که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از میزانی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز میزانی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره میزان آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این میزان با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

2 ـ نکات مربوط به پودر قند

نکته مهمی که باید در خصوص آرد به آن توجه کنید، کیفیت آرد های موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین علت متناسب با کیفیت آرد ممکن است میزان آن کم تر یا زیاد تر از میزانی گردد که در دستور گفته شده است؛ بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این مسئله توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است؛ ولی هنوز میزانی از آرد به جای مانده است؛ یعنی آردی که اضافه نموده اید، کافی است و بقیه را اضافه نکنید. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید مواد شما هنوز به آن غلظتی که باید برسد، نرسیده است؛ یعنی باید کمی بیشتر آرد اضافه کنید؛ بنابراین شما همواره میزان آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این میزان با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد گردد.

طرز تهیه شیرینی آردی گردویی

1 ـ برای آغاز کار ابتدا کره را که از قبل به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بریزید و وانیل و پودر قند را به آن اضافه کنید. حالا با همزن برقی این سه مواد را هم بزنید تا رنگش روشن وشفاف گردد.

2 ـ در مرحله بعد همزن را کنار بگذارید؛ سپس گردوی الک شده و آرد الک شده را به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد شیرینی به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

3 ـ حالا از خمیری که به دست آمده است، به میزان یک قاشق چای خوری بردارید و کف دستتان گرد کنید. خمیر گرد شده را با فاصله از هم داخل سینی فر بچینید و روی هر کدام از شیرینی ها یک تکه گردو بگذارید. سینی فر را داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم نموده اید، به مدت 15 دقیقه بگذارید تا بپزد و رنگ شیرینی ها قهوه ای روشن گردد. بعد از پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه بدهید شیرینی خنک گردد؛ سپس روی شیرینی را به دلخواه با پودر قند یا شکلات ذوب شده تزیین کنید و داخل ظرف دردار نگهداری کنید، نوش جان.

منبع: فرارو

به "طرز تهیه شیرینی آردی گردویی؛ شیرینی خوشمزه ویژه نوروز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی آردی گردویی؛ شیرینی خوشمزه ویژه نوروز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید