سبزیجات گرم با طعم کاری
به گزارش وبلاگ نت مالزی، این غذا با انواع سبزیجات تهیه می شود و آن رابا برنج میل می کنند.
- تعداد: 6 نفر
 - زمان تهیه: 15 دقیقه
 - زمان پخت: 30 دقیقه
 
مواد لازم
- دو پیمانه سیب زمینی خرد شده
 - دو پیمانه گل چه های گل کلم
 - یک عدد پیاز بزرگ خرد شده
 - نصف قاشق چایخوری دارچین
 - یک قاشق چایخوری زیره سبز
 - نصف قاشق چایخوری رازیانه
 - یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
 - 425 گرم نخود پخته شده
 - گوجه فرنگی بزرگ خرد شده
 - 225 گرم سس گوجه فرنگی
 - یک قاشق غذاخوری نمک
 - یک پیمانه نخودفرنگی
 - 1/3 پیمانه گشنیز خرد شده
 - نصف پیمانه ماست یونانی
 - یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
 - 1/8 قاشق چایخوری فلفل قرمز خشک
 - دو قاشق غذاخوری پودر کاری
 - نصف پیمانه عصاره سبزیجات
 
طرز تهیه
1- داخل تابه بزرگ روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم کنید. سیب زمینی ها را 5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
2- حرارت را کم کند، پوسته های فلفل قرمز، کاری، زیره سبز، دارچین، رازیانه و زنجبیل را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید تا مایه کمی غلیظ شود. آن را به طور مرتب هم بزنید.
3- گل کلم، پیاز، عصاره سبزیجات، نخود، گوجه فرنگی، سس گوجه فرنگی و نمک را با هم مخلوط کنید. در تابه را بگذارید و 10 دقیقه حرارت دهید تا سبزیجات کاملا نرم شوند. نخود فرنگی را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بگذارید نیم جوش و سس کمی غلیظ شود. در صورت نیاز نمک و فلفل اضافه کنید.
4- این مخلوط کاری را روی برنج بریزید و به همراه ماست و کمی گشنیز سرو کنید.
منبع: فوت و فن / food52.com
تاریخ انتشار: 18 مرداد 1401
آخرین بروزرسانی: 18 مرداد 1401
گردآورنده: nettmalaysia.blogpo.ir
شناسه مطلب: 65668
به "سبزیجات گرم با طعم کاری" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "سبزیجات گرم با طعم کاری"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید