طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه به 4 روش پرطرفدار
به گزارش وبلاگ نت مالزی، کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای مختلفی درست می گردد. این غذای خوشمزه به علت این که خیلی سریع آماده می گردد و دستور پخت ساده ای دارد، تقریبا در روتین غذایی بیشتر خانواده های ایرانی یافت می گردد. جالب است بدانید که با وجود سادگی تهیه این غذای خوشمزه، هواداران زیادی داشته و معمولا برای وعده شام یا عصرانه، سرو می گردد. ما در مقاله های قبلی طرز تهیه کوکو سبزی را به شما آموزش داده ایم. حال با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکو سیب زمینی را نیز یاد بگیریم.

کوکو سیب زمینی | |
تعداد نفرات | 4 نفر |
زمان آماده سازی | 35 دقیقه |
زمان پخت غذا | 30 دقیقه |
میزان سختی | میانه |
طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده
انواع کوکو سیب زمینی، شامل نوع ساده، مجلسی، شکم پر، با سوسیس و … می گردد. در اینجا پیش از هر چیزی روش پخت کوکو سیب زمینی ساده را دنبال خواهیم کرد.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی
برای درست کردن نوع ساده این کوکو، به مواد زیر احتیاج داریم که تقریبا برای 4 نفر کفایت می نماید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سیب زمینی میانه | 5 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
شوید یا گشنیز خشک | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز میانه | 1 عدد |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن مایع | به میزان کافی |
دستور پخت کوکو سیب زمینی ساده
مراحل تهیه کوکو سیب زمینی ساده، به توضیح زیر است:
- مرحله اول:سیب زمینی ها را به همراه میزانی آب داخل قابلمه ای مناسب بریزید و روی حرارت میانه قرار دهید. اجازه دهید تا سیب زمینی های شما کاملا آب پز شوند. بهتر است در این مرحله کمی نمک نیز به سیب زمینی ها اضافه کنید.
- مرحله دوم: بعد از حدود نیم ساعت، سیب زمینی ها شما آماده است. البته برای اطمینان از پخته بودن، از یک چنگال یا چاقو یاری گرفته و نرمی بافت سیب زمینی ها را امتحان کنید. بعد از آن اجازه دهید تا سیب زمینی ها کاملا خنک شوند. برای این منظور می توانید آن ها را زیر آب سرد بگیرید و سپس پوست شان را جدا کنید.
- مرحله سوم:سیب زمینی ها را در کاسه ای بزرگ رنده کنید. سپس پیاز را رنده نموده و آب آن را بگیرید و آن را به سیب زمینی ها اضافه کنید. تخم مرغ ها را نیز شکسته و به این مخلوط بیفزایید. بهتر است تخم مرغ ها را در ظرفی جدا بشکنید و با چنگال بزنید تا حالت لختگی آن رفع گردد.
- مرحله چهارم:شوید یا گشنیز خشک را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه کوکوی خود اضافه کنید. شما می توانید در این مرحله از سبزی تازه نیز بهره ببرید. سبزیجات علاوه بر اینکه طعم بهتری به کوکوی شما می دهند، ظاهر مجذوب کننده تری نیز به این غذای خوشمزه خواهند داد.
- مرحله پنجم:تمام مواد را چند بار با یکدیگر خوب مخلوط کنید تا بافت آن کاملا یکدست گردد. اگر زمان کافی در اختیار دارید، بهتر است مایه کوکو را برای نیم الی یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد شما انسجام بهتری پیدا کند. این باعث خواهد شد تا در فرایند طبخ، کوکو سیب زمینی بهتر خود را گرفته و ریسک وا رفتن آن وجود نداشته باشد.
- مرحله ششم: پس از گذشت این زمان مایه کوکو را از یخچال خارج نموده و تابه ای مناسب را انتخاب کنید. ماهی تابه را روی حرارت میانه قرار داده و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید روغن کاملا داغ گردد.
- مرحله هفتم: به یاری قاشق یا دست به میزان یک نارنگی کوچک از مواد اولیه که برای این کوکو آماده شده، بردارید و پس از شکل دادن، آن را به آرامی درون روغن داغ بیندازید تا سرخ گردد. صبر کنید تا کوکو به خوبی خود را گرفته، سپس آن را با دقت برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ گردد. دقت داشته باشید که پس از برگرداندن کوکوها، حتما شعله گاز را کم کنید تا مغزپخت شوند. در غیر این صورت روی کوکو سوخته و داخل آن، خام می ماند.
- مرحله هشتم: پس از اینکه کوکو ها به طور کامل سرخ شدند، آن ها را از روغن خارج نموده و روی دستمال حوله ای یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی شان خارج گردد. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ نموده و به همراه نان سرو کنید.
کوکو سیب زمینی شکم پر
کوکو سیب زمینی شکم پر با استفاده از ترکیب سیب زمینی پخته و تخم مرغ بدست می آید که مواد میانی آن شامل گوشت چرخ نموده می گردد. برای مواد میانی می توانید از هر نوع ترکیب گوشتی و سبزیجات بهره ببرید.
مواد لازم برای کوکو سیب زمینی شکم پر
اگر هوس این نوع کوکو را نموده اید، همین حالا دست به کار شوید. برای تهیه این کوکوی خوشمزه به مواد زیر احتیاج دارید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سیب زمینی میانه | 4 الی 6 عدد |
پیاز | 1 عدد |
گوشت چرخ نموده | 200 گرم |
تخم مرغ | 3 عدد |
جعفری خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
پودر سوخاری | 2 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن | به میزان کافی |
مراحل تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر
این در واقع یک نوع کوکو سیب زمینی مجلسی است. برای تهیه این کوکو سیب زمینی شکم پر، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول:قبل از هر چیز توجه داشته باشید که مواد بالا حدود 15 عدد کوکو به شما می دهد. در ابتدا سیب زمینی ها را شسته و آب پز کنید. تا زمانی که سیب زمینی ها پخته می شوند، مواد میانی کوکو را آماده کنید.
- مرحله دوم:برای تهیه مواد میانی کوکو، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه با میزان کمی روغن تفت دهید تا به رنگ طلایی دربیایند. وقتی پیاز ها تغییر رنگ پیدا کرد، ادویه ها را به آن اضافه کنید. پس از مدتی تفت دادن، گوشت چرخ نموده را به پیاز بیفزایید و خوب هم بزنید. در فاصله ای که گوشت سرخ می گردد، به آن نمک اضافه کنید. در این مرحله می توانید در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به مواد در حال سرخ شدن، اضافه کنید.
- مرحله سوم:پس از اینکه مواد گوشتی کاملا سرخ و پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک گردد. سیب زمینی های آب پز شده را نیز از آب خارج نموده و پوست بگیرید و سپس رنده کنید.
- مرحله چهارم:سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و تخم مرغ ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. پودر سوخاری، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن را به مواد درون کاسه افزوده و خوب هم بزنید تا یک خمیر یکدست داشته باشید. اگر تصمیم در پی کردن طرز تهیه کتلت مرغ دارید، در نظر داشته باشید که فرایند آماده کردن سیب زمینی ها به همین ترتیب مشابه خواهد بود.
- مرحله پنجم:یک کاسه آب کنار دست خود قرار دهید و دست خود را کمی مرطوب کنید. از مواد سیب زمینی به میزان یک نارنگی کوچک برداشته و در کف دست خود کمی پهن کنید. میزانی از مواد گوشتی را داخل آن ریخته و دوباره کمی از مواد سیب زمینی روی آن بگذارید. کوکو سیب زمینی را جمع نموده و آن را به شکل دلخواه فرم دهید. این استفاده از کاسه آب برای میزان کردن مواد کوکو را در هر شکلی از طرز تهیه کوکو و کتلت داریم و باعث می گردد که مواد به دست شما نچسبند.
- مرحله ششم:تابه نسبتا بزرگی را بردارید و داخل آن کمی روغن بریزید. آن را روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا روغن کاملا داغ گردد. سپس کوکو ها را یکی یکی داخل آن ریخته و سرخ کنید. یک طرف کوکو ها که سرخ شد، زیر و رو نموده و طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید و سپس در ظرف مناسب بچینید. برای تهیه کتلت بادمجان ، نیز باید ابتدا اجازه دهید روغن داغ شده، سپس کتلت ها را با دقت داخل آن قرار دهید. این در حقیقت فوت و فن کار بوده و اگر به آن توجه درستی نداشته باشید، کتلت یا کوکوی شما مناسب از کار درنخواهد آمد.
طرز پخت کوکو سیب زمینی با سوسیس
برای تهیه این کوکوی خوشمزه، کافی است دستور تهیه کوکو سیب زمینی ساده را دنبال کنید و به مواد اولیه به میزان دلخواه خود کمی سوسیس رنده شده اضافه کنید. برای خوشمزه تر شدن این کوکو می توانید میزانی پنیر پیتزا نیز به مواد اولیه بیفزایید. به همین دلیل طرز تهیه کتلت گوشت را از دست ندهید.
طرز تهیه کوکو سیب زمینی با مرغ چرخ نموده
طرز تهیه این کوکو شباهت بسیاری به طرز تهیه انواع کتلت به خصوص کتلت مرغ دارد. برای تهیه این کوکوی خوشمزه کافیست به دستور تهیه کوکوی سیب زمینی که در ابتدای مقاله آمده است، میزانی مرغ چرخ نموده اضافه کنید. شما می توانید برای انسجام بیشتر مواد از میزانی آرد یا آرد سوخاری برای این کوکو بهره ببرید.
سفارش انواع کوکو سیب زمینی با وبلاگ نت مالزی راحت است…
در این مقاله طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه با چهار روش مختلف را به شما آموزش دادیم. البته شما این امکان را دارید که بسته به سلیقه خود، مواد اولیه را تا حدودی تغییر دهید. اگر هوس کوکو نموده اید؛ ولی زمان پخت آن را ندارید، پیشنهاد می کنیم که به سایت یا اپلیکیشن وبلاگ نت مالزی سر بزنید. وبلاگ نت مالزی پلتفرم سفارش آنلاین غذا است که در کمترین زمان ممکن غذای مدنظر شما را به دست تان می رساند.
منبع: اسنپ فود